Inman aligner

Den revolutionerende Inman Aligner er en hurtig og sikker løsning til korrektion af trangstillede og skæve fortænder. Vi er certificeret Inman Aligner laboratorium for Inman Aligner certificerede tandlæger i Danmark, Finland, Nordtyskland, Norge og Sverige, ligesom vi producerer Inman Aligners for kunder i resten af Europa.

Behandling af lettere anteriore malokklusioner. Hurtigt og sikkert.

Inman Aligner er et revolutionerende apparatur, der betegnes som ”the missing link” mellem kosmetisk tandpleje og tandregulering. Inman Aligneren er et enkelt, aftageligt ortodontisk apparatur, der retter sig mod tandlæger i almen praksis med patienter, der har behov for behandling af lettere anteriore malokklusioner. Med Inman Aligneren opnås  kort behandlingstid og der ses fuld effekt af behandlingen indenfor 6 - 16 uger.

For at kunne bestille Inman Aligners skal du som tandlæge eller tandplejer have deltaget i et certificeringskursus. Bestilling af Inman Aligner kursus foregår gennem www.inmanalignertraining.com eller på www.dentanet.dk.

 Download gratis OrthoViewer software her.

 Vores medarbejdere i Inman Aligner-afdelingen taler udover dansk, svensk og norsk, desuden også afrikaans, engelsk, portugisisk og tysk.

 

Kontakt os for mere information

Inman Aligner er den perfekte løsning for skæve og trangstillede fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og  typisk billigere end andre bøjlesystemer.


Kan vi hjælpe din klinik? Kontakt os på telefon nr. 75 12 36 88 og hør mere om hvordan vi kan samarbejde. Vi ser frem til at betjene dig.

© Esbjerg Dentallaboratorium Handelsbetingelser Certificering