Ortodonti

Igennem de seneste år er der sket store fremskridt indenfor ortodontien. Vi arbejder med alle former for tandreguleringsapparaturer til både børn og voksne.

Skræddersyede løsninger indenfor tandregulering

Ortodonti og tandregulering er ikke længere kun for børn og unge. Flere og flere patienter er blevet opmærksomme på de muligheder, der indenfor de seneste år er blevet tilgængelige på området. Både med hensyn til teknologien og udvalget af muligheder. Vi har omfattende erfaring med både synlige, usynlige, faste og aftagelige apparaturer, og vi samarbejder dagligt med tandlæger fra hele Europa om at finde de mest optimale løsninger til patienterne.

Vi er både certificeret Inman Aligner laboratorium og Clear Smile Aligner certificeret. Vi tilbyder sammen med vores samarbejdspartnere kurser og certificering indenfor området. 

 

Kontakt os for mere information

Esbjerg Dentallaboratorium har omfattende erfaring indenfor ortodonti. Herunder både synlige, usynlige, faste og aftagelige apparaturer.

Kan vi hjælpe din klinik? Kontakt os på telefon nr. 75 12 36 88 og hør mere om hvordan vi kan samarbejde. Vi ser frem til at betjene dig.

© Esbjerg Dentallaboratorium Handelsbetingelser Certificering